Da nærmer det seg åpning for sommersesongen 2024 og en liten oppdatering er på sin plass.

Som mange av dere kanskje har sett, så er vi i ferd med å oppdatere websiden. Litt mer moderne, samt enklere å dele informasjon over flere plattformer er hensikten.

Når det gjelder restauranten, så rekker vi dessverre ikke å åpne nå lørdag 29. juni. Dette skyldes at vi har et stort selskap den dagen som opptar hele hotellet og da er kapasiteten sprengt med hensyn til å ta i mot flere spisende gjester.

Vi satser på en forsiktig åpning søndag 30. juni fra kl. 13, men alt på menyen vil ikke være helt klart.

Menyen er nesten ferdig. Hvert år må vi forhandle om enkelte råvarer. Riktig pris og kvalitet er viktig. Det gleder oss å nå kunne fortelle at vi har gjort en god avtale med fjorårets leverandør av helt fersk Blåfjellrøye. Den blir å finne på menyen så fort vi får inn første ladning. Men det skjer ikke før siste halvdel av neste uke en gang. Frakt hit er av og til en utfordring. Vi melder fra når den har kommet i hus.

Blåfjellrøye
Blåfjellrøye

Vi fortsetter også med hjortemedaljong som har vært en stor suksess. Den får en litt annen drakt i år, satser på at den blir den bare enda bedre enn i fjor.

Det blir selvsagt også en god del påfunn fra kokken som vil variere gjennom sommeren. Hele menyen vil du finne på websiden under restaurant når den er helt klar, samt at vi publiserer den både her og der.

Vil også nevne at vi viser både fotball EM og OL fra Paris.

Ønsker alle hjertelig velkommen, om det er for en kopp kaffe, kakebit, middag eller noe leskende i sommervarmen.

 

Legg igjen en kommentar