Eiere

Eiere

Skjerdingenhotell

Skjerdingen er et tradisjonelt og klassisk høyfjellshotell med drift siden 1948. Hotellet har vært svært populært siden starten og har alltid hatt mange stamgjester som kommer igjen – år etter år.

Sommeren 2010 ble hotellet overtatt av endel av disse stamgjestene, samt aktive hytte- og seternaboer, som ønsket  å drive det videre for å sikre kontinuitet i hotelldriften ( se mer om dette under «Historie»).

I dag eies hotellet av ca. 50 enthusiatsiek aksjonærer, og det fullt mulig å kjøpe seg inn for nye. Ta kontakt med hotellet for nærmere informasjon.

En andel i hotelllet er en ypperlig måte å få seg en betjente «hytte» på fjellet til en svært rimelig inngangsbilett som starter på kun 55.000,- for en andel. (Andelen er aksjer i eierselskapet). Dette gir fullt medeierskap i hele hotellanlegget og skibakke. Denne andelen gir så borett til prefererte priser gjennom hele året samt at man deltar i den gradvise verdistigningen i anlegget ettersom dette nå sakte blir opppgradert og driften utvikler seg fremover. Samt ikke minst den fornøyelse å kunne tituleres som Hotellmedeier i Norges eneste Hyggehotell og treffe en rekke nye og fantastiske medeiere samt oppleve mange festlige happenings og originale arrangmenter gjennom året.

Comments are closed.