«Tømmerhogst og Trening»!

Filmavisen om VM troppens treningsopphold på Skjerdingen i 1961.  

«På Rundreise»

NRKs helaftens storsatsning med nasjonal Påskeaften-sending fra Skjerdingen i 1968! Med programleder Roald Øyen og Sigurd Janssens orkester og glitrende artister som Dag Frøland, Arve Opsahl, Per Aabel, Lill Lindfors, Gitte Hænning og Jack Daily samt OL-Landslaget fra 1968 og ikke minst et unikt og fornøyelig intervju med Gründer og Hotelldirektør selv – Herr. Knut Gedde-Dahl med fortryllende frue. Et «must see» innslag! Merk at i all vesentlighet er det flotte og tidsriktige interiøret i dag bevisst beholdt slik det var den gangen! Og at den vernede setergrenden rundt hotellet er nøyaktig lik den dag i dag.

 

«Rakettsparkstøtting festival»

Lørdagsnyhetene TV2 – Nasjonal reportasje fra den lokale «Akademisk Jegerforening» på Skjerdingen sitt populære familie-arrangement: «Rakettsparkstøtting Festivalen».

«Skjerdingen Racing Team»

NRK Nyhetene i 2017 – Nasjonal reportasje fra «Akademisk Jægerforening» og dens lokale sportsgruppe «Skjerdingen Racing Team» som proklamerer at de vil sette verdensrekord i hastighet med en nykonstruert rakettsparkstøtting!

Og dette – selvsagt – med base i det kreative miljøet ved Skjerdingen Hyggehotell. Rakett-sparken blir her sirlig presentert på NRK 21.00 Nyhetene av Styreformannen i «Skjerdingen Racing Team» – Dir. Asbjørn Skotte – som et av kveldens hovedoppslag.

«Glopheim» på Norge Rundt

Skjerdingen Hyggehotell sin «søsterbedrift» – kult-kafeen «Glopheim» – blir portrettert av NRK i programposten «Norge Rundt».

«Fjoll til Fjells» – Skjerdingen Hyggehotell humor på sitt beste!