Turmuligheter

Ut på tur i flott natur

naturstierPå Skjerdingen bor du i fantastisk natur og et vakkert kulturlandskap.  Fra hotellet kan du gå rett ut i fine oppmerkede naturstier i et område rikt på vilt, flora og merkede kulturminner.  De informative naturstiene er regnet som noe av Norges flotteste og er sponset og vedlikeholdt av Statskog i samarbeide med NIBIO og Skogkurs som også har en utstilling omkring naturstiene på selve hotellet. Se et sammendrag over de helt unike naturstiene i en ny brosjyre – HER.

Du kan gå opp til toppen av Skjerdingfjell eller velge en av de andre naturstiene.

Og Rondane-massivet ligger ikke langt unna:

Det er ca en halv time å kjøre til p-plassen på Straumbu i Sollia. Herfra går T-stien opp til Bjørnhollia turisthytte. Rett nord for Rondane gjestegård går den T-merkede stien til Breisjøseter turisthytte i Alvdal vestfjell.

Les mye mer om de unike naturstiene rett rundt Skjerdingen Hyggehotell her på egen hjemmeside omkring stiene laget av Statskog, NIBIO og Skogkurs i samarbeide – trykk på Logo’en under:

Skjermbilde 2016-08-14 kl. 10.06.00

Se mer om de unike naturstiene til Statskog og SKI (Skogbrukets Kursinstitutt) som er noe av landets best dokumenterte naturstier – her med utdrag fra boken «Skjerdingen» med tillatelse av forfatteren Asbjørn Skotte.

Les mye mer om det unike og vernede turområdet Skjerdingen Hyggehotell ligger i, ved å trykke på ikonet under:

skotte

Comments are closed.