skjermbilde-2016-09-21-kl-23-23-55

Skjerdingen på Ringebufjell nord for Lillehammer har flot natur lige uden for døren.

Her er egen 1200 meter Alpinbakke – uden kø – hvor man kan boltre sig med slalom, snowboard eller telemark og der er langrendsløjper for de turglade lige uden for døren. En god kælkebakke til de mindste er her også.

Indendørs er en hyggelig pejsestue, en stor swimmingpool og sauna både til damer og herrer, og i øvrigt god plads til div. aktiviteter. Fri WiFi adgang. Se www.skjerdingen.no for mere info.

Danskeugens vinterferietilbud gælder i uge 7 i 2020, lørdag til lørdag.

  •  Pris pr. voksne pr døgn: NOK 800,- i dobbeltværelse/ familieværelse
  •  Pris pr voksen pr døgn: NOK. 875,-i enkeltværelse.
  •  Børn 8-15 år pr døgn: NOK 400,- i familieværelse
  •  Børn 0 – 7 år pr døgn: 100 NOK,- i familieværelse (hvis  hotelseng benyttes, ellers gratis).
  •  Liftkort: NOK 700,- pr person over 7 år for hele ugen

Priserne forudsætter ophold i minimum 5 døgn.

Prisen inkluderer: Hotelværelse, morgenmad, selvsmurt frokostpakke, middagsmad, fri adgang til alle hotellets faciliteter samt diverse aktiviteter for børn og voksne i form af slædekonkurrence, skattejagt, ballondans, filmvisning m.m.

Leje af ski: der er ikke direkte skiudleje på hotellet, men diverse udstyr af af ældre dato til både alpin og langrend stilles til rådighed for 50 NKr. pr dag (ski og støvler). Ønsker om ski fremsættes samtidig med booking.

Der findes mulighed for skileje i København og Frederikshavn, Og Facebook siden ”Skjerdingen uge 7” giver mulighed for lån, bytte og køb/salg af brugt udstyr.

Booking sker efter først-til-mølle princippet på booking@skjerdingen.no

Angiv værelsebehovet og antal voksne og børn pr. værelse. Familierum findes i forskellige størrelser.

Vi glæder os til endnu en dejlig vinterferie med hyggelige mennesker i alle aldre på det smukkeste fjell i verden. Masser af sne og kanelsnegle, vafler, kakao og hygge både ude og inde

På gensyn i uge 7 
Eva, Sten og Esben Sverdrup-Jensen, Lisbeth Langtved og Niels Møller (Hotelmedejere)

PS. Transport fra Danmark med bil (860 km fra Kbh.), båd og bil (ca. 4 timers kørsel fra Oslo færgehavn til Skjerdingen) eller fly til Gardermoen (Oslo) lufthavn og tog derfra til Atna station (3 timer) som ligger 20 km fra hotellet. Hotelafhentning på stationen mod betaling. Husk bestilling ved booking.